Kiitos, Paukepäivät 2024

Kalenterissa kääntyi sivu toukokuun 27. päiväksi. Pauketontti alkaa hiljentyä. Saunasta kuuluu vielä viimeiset löylyjen äänet. Paukepäivät on saatettu päätökseen.

Paukepäivät haluaa kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Lisäksi kiitämme kaikkia, että kunnioitite tapahtuman yksityishenkistä luonnetta.

Paukepäivät 2024

Alkuperäisen Paukepäivien idean mukaan pidämme ainoastaan kokoontumisen kone- ja härveliharrastajille 25.-26.5.2024. Toivotamme uudet ja vanhat harrastajat tervetulleeksi tapahtumaan koneineen. Pyydämme huomioimaan, että tapahtuma ei ole yleisötapahtuma.

Tarkistathan yhteystiedot alta ja ilmoita osallistumisestasi etukäteen.


Kuva: Reijo Keskikiikonen

Paukepäivät kiittää kaikkia vuoden 2023 tapahtumaan osallistuneita!

Paukevideolla lyhyt yhteenveto vuoden 2023 tapahtumasta:

Kiitos Petteri!
Videoon ei valitettavasti mitenkään mahtunut kaikkea. Puuttuvia kalustoesittelyjä on koostettu erillisen sivun syövereihin.

 

Käy myös Konekansa-keskustelufoorumilta tarkistamassa menneiden vuosien viestiketjut höpötyksineen, kuvineen ja videoineen: tästä - pääset myös kommentoimaan viestiketjuja rekisteröitymällä Konekansan leppoisaan seuraan, eikä maksa mitään.

Pitäkää koneistanne huolta!

Ennen Paukepäiville saapumista suosittelemme ottamaan yhteyttä itse Pauketontin omistajaan ja pääpiruumme Eeroon tai kisälliinsä Ottoon.


Kuva: Reijo Keskikiikonen

Sähköpostiosoite:

 

Yhteyshenkilö/puh.

Eero Rintala, 0400-672 092
Otto Ruohola, 044-212 7299

Pauketontin osoite:

Heinimaantie 110, Sastamala

Karttalinkkejä:

Google maps
Waze
Apple maps